MBO Opleiding schoonheidsspecialiste

Heb je pas je VMBO diploma gehaald en wil jij graag een opleiding schoonheidsspecialiste volgen? Dan is het vast heel interessant om een keertje te komen kijken tijdens onze open dagen. Hierbij zullen wij je alle informatie geven die je graag wilt voordat je een school en opleider kiest. Daarnaast is het ook mogelijk om meer informatie in te willen over onze opleiding schoonheidsspecialiste. Op onze website vind je een hoop informatie over de opleiding, zoals hoe lang de studie duurt en hoeveel het kost om een opleiding schoonheidsspecialiste te volgen bij ons in Hengelo of Beilen.

MBO Opleiding schoonheidsspecialiste

Als schoonheidsspecialist MBO is het mogelijk om je eigen schoonheidssalon te beginnen. Belangrijk is dat er dan ook allerlei aspecten van het ondernemen aan bod komen tijdens de opleiding. Hierdoor worden er ook vakken zoals marketing, ondernemerschap of financiële administratie gegeven, zodat je, wanneer je klaar bent met je studie, kunt beginnen aan een eigen schoonheidssalon.

Wil je graag meer weten over onze MBO opleiding schoonheidsspecialiste?

Dan kun je gerust onze open dagen bezoeken zodat je een idee krijgt van de opleiding. Daarnaast staat er een hele hoop informatie op onze website, zodat je weet wat voor studie je kunt gaan volgen bij ons. Daarnaast is het ook mogelijk om nog naast deze opleiding te werken, omdat je niet vijf dagen per week naar school hoeft. Bekijk snel de informatie over onze opleiding schoonheidsspecialiste op onze website, zo ben je weer helemaal op de hoogte!

Comments are closed.