Makkelijk auto in België zonder keuring verkopen

autopechHeeft u een auto welke niet door de verplichte keuring is heen gekomen? Is er veel mis of zijn er hoge kosten? In dat geval kunt u de auto snel en eenvoudig verkopen voor een zeer goede prijs.

Wij kunnen gratis uw auto veilen en u het hoogste bod doorsturen. U maakt geen kosten en bent niet verplicht de auto te verkopen. Hierdoor loopt u geen enkel risico en kunt u rustig nadenken wat u met de auto wilt gaan doen; verkopen of toch laten herstellen en verder mee rijden. De keuze is aan u.

Indien u wel besluit de auto zonder keuring te verkopen dan kan dat dezelfde dag nog. De auto wordt netjes bij u opgehaald en afgerekend zoals afgesproken. U bent meteen van de auto af en kunt zich focussen op een nieuwe auto.

Doordat wij een zeer groot netwerk hebben aan autobedrijven welke een bod op uw auto uitbrengen is daarom de prijs ook een stuk hoger. Een groter netwerk betekend een grotere kans dat er hogere biedingen op uw auto komen.

U beslist wat u met het gratis bod doet. U maakt dus geen kosten en bent ook niet verplicht uw auto zonder keuring te verkopen.

U ontvangt altijd binnen 24 uur een bod dus probeer het vandaag nog gratis uit!

Auto zonder keuring verkopen

 

Comments are closed.