Maerssens Vloerenhuys, voor aankoop en onderhoud van parket!

Een mooie parketvloer heeft kopen? Dan bent u bij Maerssens Vloerenhuys aan het juiste adres! Dit bedrijf is een expert op het gebied van de  aankoop van parketvloeren. Je kan hier parketvloeren kopen maar ook door hen laten onderhouden. Dat geeft een prettig gevoel! Benieuwd naar wat ze te bieden hebben? Kom naar de showroom en bekijk het assortiment, of bezoek de website van Maerssens Vloerenhuys, daarvoor klikt u hier.

Voor uw eigen mooie parketvloer?

Parket is een populaire soort vloer. De vloer bevindt zich eigenlijk in het wat hogere segment van vloeren en straalt kwaliteit uit. Parket past eigenlijk in ieder interieur omdat het zich aanpast aan de stijl van uw woning. Maar natuurlijk is er ook een ruime keuze aan divers soort parket nodig. Ga bijvoorbeeld voor een mooie donkere vloer met grove naden, of juist iets straks en lichts! Als u geen idee heeft wat u wil kunt u zich laten inspireren in de showroom van Maerssens Vloerenhuys.

Ook voor het onderhoud!

Parket is wel een type vloer wat onderhoud nodig heeft. Door het eens in de zoveel tijd door een professional te laten schuren en lakken kan de vloer weer jaren mee. Ook hierbij helpt  Maerssens Vloerenhuys u graag. Neem contact op, ook voor uw parket in Utrecht!

Comments are closed.