Lunchen wordt nog leuker met deze picknick set

Herinner jij je nog hoe je op weg naar de vakantiebestemming in Frankrijk af en toe een tussenstop maakte? Je zocht daar dan een leuk picknicktafeltje uit, at van je eerste Franse stokbrood en kaasjes en kon heerlijk uitrusten van de reis. Of misschien ging je vroeger wel vaak wandelen door natuurgebieden en had je om de zoveel kilometer picknicktafeltjes staan. Het gevoel wat je had als je even kon zitten in de frisse bovenlucht, dat is het gevoel dat Fonteyn wil vangen met dit ontwerp. Deze picknick tuinset brengt een zomerse sfeer in je tuin en daardoor is het een échte must-have.

picknicken

Zomerse picknicktafel

Wil jij dat zomerse gevoel in je tuin, maar wil je niet meteen een fel gekleurde artikelen? Dan is deze picknicktafel perfect voor jou. Het warme hout is namelijk een veilige keuze. En daar kun je alle kanten mee op. Combineer wit en lichtblauwe kussen voor een strandgevoel in je tuin. Wil je meer een wellness sfeer? Dan zijn witte kussens en groene tropische plantjes voor op de tafel erg geschikt. Houd je van rode accenten? Serveer ’s avonds dan een pasta en schenk er een rode wijn bij. Je tuin lijkt meteen op een gezellig Italiaans straatje.

Past de picknick tuinset wel?

Zonder veel moeite te doen geef je je tuin met deze picknick tuinset een warme uitstraling. De afmetingen van de tafel zijn 160 bij 80 meter en de bankjes zijn 145 bij 38 centimeter.

picknicken

Meer over steigerhout

De picknick tuinset is gemaakt van mooi verwerkt steigerhout. Deze houtsoort is bijzonder. Het materiaal is namelijk gemaakt van gerecycled en sterk hout. Steigerhouten tuinmeubelen zijn daarom enorm duurzaam en een verantwoorde keuze. Bij Fonteyn wordt het steigerhout verwerkt in mooie tuinmeubelen ontwerpen. Ben je benieuwd naar meer steigerhouten tuinmeubelen? Kom dan langs in onze showroom, doe inspiratie op, bekijk de tuinmeubelen van dichtbij, test ze en neem ze vervolgens direct mee naar huis. Kun je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje op www.fonteyn.nl/tuinmeubelen.

Comments are closed.