Lening afsluiten als ZZP’er

Een krediet voor ondernemers voor privé doeleinden worden steeds vaker aangevraagd, in de praktijk blijkt het heel lastig te zijn om als ondernemer een lening te krijgen voor prive doeleinden. Veel websites die het aanbieden kunnen hun beloftes niet nakomen en daardoor gaan veel mensen de mist in.

Een specialist in krediet voor ondernemers is Goedlenen.nl. Een lening voor privé doeleinden kan bij hun blanco worden aangevraagd tot €75.000,-. Goedlenen.nl is uw partner op het gebied van krediet voor ondernemers.

Er zijn meer voordelen aan de lening voor ZZP’ers. Ze hebben een vast zelfstandigen krediet, hierbij worden de rente, de looptijd en het maandtermijn bepaald. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan bij het Zelfstandigen krediet. Daarnaast kennen ze het Flexibel Zelfstandigen krediet. Hierbij is er sprake van een kredietlimiet ofwel de hoofdsom. Deze kredietvorm kent variabele rente. u kunt boetevrij aflossen, de afgeloste bedragen zijn weer opneembaar, de minimale aflossing is 1% over het limiet. De maandtermijn bestaat uit rente en aflossing.

Daarbij geldt voor zowel zelfstandig krediet als flexibel zelfstandig krediet dat het geld blanco word verstrekt.  Er is dus geen sprake van verplicht onderpand. Wat fijn is voor een ZZP’er. Eigenlijk zit je nergens aan vast en kun je toch geld lenen, vele banken zijn niet zo makkelijk en flexibel als Goedlenen.nl

Comments are closed.