Korstmos verwijderen van uw dak?

Heeft u last van korstmos op uw dak? Dit kan erg vervelend zijn. Korstmos verwijderen is daarnaast ook geen gemakkelijke opgave en kan een vervelende klus zijn. Het voordeel is dat u dit niet zelf hoeft te doen. U kunt hier namelijk een professional voor inschakelen die het voor u kan doen. Op deze manier geeft u het werk uit handen, maar kunt u altijd rekenen op het beste resultaat. Korstmos verwijderen? U bent aan het juiste adres bij Gebr. Keizer Dakcoatingoost. Zij hebben al geruime jaren ervaring en kunnen u daardoor uitstekend van dienst zijn. 

Gebr. Keizer Dakcoatingoost

Heeft u last van korstmos? Korstmos is een veelvoorkomend probleem op de daken in Nederland. Wat het precies is? Korstmos zijn gele vlekken die op de dakpannen ontstaan. Deze vlekken zijn lastig te verwijderen, omdat het een combinatie van schimmel en alg is. Dit hecht zich aan de harde ondergrond en vormt een korst. Gebr. Keizer Dakcoatingoost weet er echter raad mee en kan u van uw korstmos afhelpen!

Korstmos verwijderen?

Wilt u korstmos laten verwijderen? Bij Gebr. Keizer Dakcoatingoost bent u verzekerd van het juiste vakwerk! Nieuwsgierig geworden? Surf naar de website en ontdek de vele mogelijkheden voor uw dak.

 

Comments are closed.