Kerstpakket bestellen voor 2015

Het is net Kerstmis geweest en toch zijn er alweer bedrijven die druk bezig zijn met het kerstfeest voor 2015, bijvoorbeeld de bedrijven die uw kerstpakket of kerstpakketten regelen. Ook in januari wordt er alweer druk gekeken naar de samenstelling van de kerstpakketten en de levering. Waren uw medewerkers tevreden over hun kerstpakket van 2014? Of heeft u klachten gehoord? Bent u in 2015 toe aan een origineel kerstpakket? Dan doet u er goed aan om u nu alvast te oriënteren. En bovendien: vaak krijgt u fikse kortingen wanneer u uw kerstpakket nu alvast bestelt!

De inhoud van het kerstpakket bepalen

Tijden waren bar en boos en elk dubbeltje werd omgedraaid, mensen hadden het niet breed. Eenmaal per jaar verwende de baas zijn personeel met een kerstpakket. Het pakket bood ‘brood op de plank’: voedselwaren die de gewone arbeider zich door het jaar heen niet kon veroorloven… Maar heeft u de recente nieuwszaken meegekregen? De voedselkeuze van mensen verandert in de laatste jaren. Er zijn meer vegetariërs, mensen willen bewuster eten (bijvoorbeeld suikervrij of glucosevrij), er zijn veel verschillende diëten en er wordt ook veel rekening gehouden met diervriendelijkheid. Heeft u veel medewerkers en wilt u uw personeel niet teleurstellen? Vindt u het zonde als uw goedbedoelde kerstpakket uiteindelijk achter in de kast – of nog erger – in de prullenbak belandt? Kies dan voor een kerstpakket zonder voedsel, bijvoorbeeld in de vorm van een Rituals-pakket. Verwennerij voor man en vrouw. Of bijvoorbeeld een wijnpakket. Wijn valt in de meeste gevallen goed in de smaak en kan zelfs als cadeau worden weggegeven mochten ze geen wijn drinken.

Voedsel is lastig

Daarom is het lastig om voor voedsel in een kerstpakket te kiezen. Zoek een website of webshop die u kan voorzien in uw behoefte. Die u kan meehelpen met denken en die uw kerstpakketten vooraf levert op de afgesproken tijd en plek. Zo maakt u het uzelf niet moeilijker dan het al is.

Comments are closed.