Jongeren leren sneller autorijden

Uit onderzoek is gebleken dat hoe jonger de persoon is, hoe sneller hij leert autorijden. Een persoon van 16 jaar zit namelijk nog in de groei van zijn leven en ook zijn hersenen zijn bezig met het vormgeven. Doordat de hersenen nog altijd aan het groeien zijn, zal een jongen van 16 jaar sneller de speciale verrichtingen oppakken tijdens het autorijden in vergelijking met iemand van 50 jaar. Nederland heeft om deze reden dan ook een bepaalde wet aangepast, want sinds enkele jaren is het mogelijk om al met 16,5 jaar te beginnen met rijlessen. Dit om de slagingspercentage omhoog te halen.

Snel beginnen

Het is dus zeer aan te raden dat jongeren die de leeftijd 16,5 jaar hebben, zich snel aanmelden bij De Mooij Rijopleidingen. Op deze leeftijd zal u namelijk veel sneller de speciale verrichtingen leren en zal het leren autorijden enorm gemakkelijk voor u zijn. Stel het nemen van rijlessen daarom vooral niet uit en probeer zo snel mogelijk met behulp van deze rijschool in Purmerend uw rijbewijs te halen.

Een proefles

Wilt u meer weten over De Mooij Rijopleidingen? Ga dan naar de website en meldt u zich daar aan voor een proefles. De Mooij Rijopleidingen zal ervoor zorgen dat uw rijbewijs gehaald wordt!

Comments are closed.