Jacuzzi voor bij u thuis in de tuin kopen

Jacuzzi merk voor de wereld van welzijn , koos de Salone del Mobile 2014 een nieuw project dat de tijd van ontspanning in het midden van de natuur en een paar meter van de grond projecten op te starten .

Het bedrijf Valvasone ( PN ) gepresenteerd in de hallen van Fiera Rho Original Treehouse Wellness, het nieuwe concept van spa ” geschorst ” , ontwikkeld in samenwerking met Sullalbero , een bedrijf gespecialiseerd in architectonische constructies opknoping .

Het idee is gericht op voorzieningen die willen hun welzijn te bereiken door het gebladerte , in een andere dimensie , het creëren van de mogelijkheid om te anticiperen op en te voldoen aan onuitgesproken behoeften van klanten en het formuleren van nieuwe zakelijke kansen.

Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de originele Treehouse Wellness: drie modules ( een wellness-ruimte , een lounge / massage , een ontspanningsruimte terras ) 35 vierkante meter in totaal, op verschillende hoogten in een oneindig aantal mogelijke combinaties ; een breed scala van coating materialen en apparatuur , de meest geavanceerde technologieën voor constructies ontworpen volgens de nieuwste groene bouwtechnieken , en in alle wijsheid en innovatie van City Spa ™ en Sasha MI Jacuzzi, producten die garant voor de beste uitvoering van een professionele spa in een kleine ruimte .

Originele Treehouse Wellness

Er zijn drie belangrijke ” conceptuele modellen ” verondersteld om een ​​zo breed mogelijk scala van natuurlijke omstandigheden dekken : Zee / Beach Resort , Country / Mountain Resort , Urban Resort , allemaal gebouwd volgens verschillende stijlelementen en onderscheidende , maar deelden dezelfde kenmerken van modulariteit , efficiëntie , eco – compatibiliteit.

Alle structuren van de Original Treehouse Wellness, in feite , van de eenvoudigste tot de meest complexe , worden uitsluitend gemaakt met hout, spar en lariks , uit gecertificeerde bossen en natuurlijke materialen met de nieuwste milieu- certificeringen.

Comments are closed.