JABLOTRON 100 van MiVaTech

Wilt u verzekerd zijn van een veilig huis of bedrijfspand? Bij MiVaTech bent u aan het juiste adres. Deze specialisten op het gebied van inbraakveiligheid bieden verschillende soorten systemen aan om uw huis of bedrijfspand helemaal inbaakproof te maken! Een van deze systemen is de JABLOTRON 100 waar wij u uiteraard meer over willen vertellen.

Wat is de JABLOTRON 100?

De JABLOTRON 100 is een revolutionair draadloos alarmsysteem voor de beveiliging van verschillende objecten. Hierbij kunt u denken aan woningen, kantoren, winkels, werkplaatsen, magazijnen etc. De JABLOTRON 100 beveiligt niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast, gaslekkage en medische problemen. Het kan zelfs de verwarming bedienen of de garagedeur voor u openen. Als u de JABLOTRON 100 aanschaft, heeft u het hele pakket! Bij dit revolutionaire systeem heeft u de touwtjes zelf in handen! De JABLOTRON 100 is namelijk beschikbaar via uw computer, tablet of smartphone. Zolang u maar beschikt over een internetverbinding kunt u alles zelf regelen!

En wat als ik toch meer wil dan alleen een alarmsysteem?

Dat is geen probleem. Bij MiVaTech kunt u terecht voor al uw beveiligingskwesties. Ze hebben onder andere: toegangscontrole systemen, kluizen, camerabewaking, Domotica en natuurlijk alarmsystemen. Via de website kunt u met een klik op de knop een offerte aanvragen. Neemt u liever contact op met een van de medewerkers, dan kan dat natuurlijk ook door te klikken op het kopje “contact”.

Comments are closed.