iPad Air reparatie

iPad Air reparatie

Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van de eerste generatie iPad werd het dit jaar toch tijd om het apparaat te verwisselen voor een nieuwere uitvoering. Ik besloot meteen uit te pakken en voor de iPad Air 128GB 4G-versie te gaan, de nieuwste iPad met de beste specificaties. In totaal zit er ongeveer drie jaar tussen de eerste iPad en deze iPad Air, maar de verschillen zijn gigantisch. Het beeld en de camera’s zijn superscherp en de tablet werkt ongelooflijk snel. Dit allemaal door de A7-processor, die naar schatting qua grafische rekenkracht wel 72 maal sneller is dan de eerste iPad.
Niet alleen qua prestaties is het vooruitgegaan. De nieuwe iPad ligt ook erg lekker in de hand, het is kleiner, dunner en lichter en heel erg aanpassen als je 3 jaar eerste generatie iPad gewend bent. Hier ging het dan ook mis. Na iets te nonchalant met mijn nieuwe aanwinst door het huis gebanjerd te hebben glipte de iPad uit mijn handen. Het resultaat was een beeldscherm dat totaal in scherven was gevallen.
Zo moest ik al binnen een kleine maand op zoek naar een iPad Air scherm reparatie. De zoektocht duurde gelukkig niet lang. Ik kwam heel snel terecht bij VistaRepair, een repaircenter gelegen in de Waarderpolder in Haarlem, wat niet heel ver van mijn huis verwijderd is. Ik plande een afspraak in op hun online agenda welke gelijk bevestigd werd.
De volgende dag kon ik meteen bij hen terecht. Ik leverde mijn tablet in, kreeg een kopje koffie aangeboden, nam een krant mee van de counter en ging buiten in de zon zitten. Na een klein uurtje werd ik naar binnen geroepen, om daar mijn iPad weer in volledig herstelde staat terug te zien. Ze stelden voor om de iPad zelf even te testen om te kijken of alles naar behoren werkte. Alles was weer helemaal prima in order en hierna kon ik afrekenen en kreeg ik een factuur uitgeschreven op mijn bedrijfsnaam.
Al met al ben ik erg tevreden met de reparatie. Ze waren niet alleen erg vriendelijk in de communicatie, maar in vergelijking met andere reparatiecenters zijn ze ook een heel stuk voordeliger. VistaRepair, aanrader!

Comments are closed.