In paar stappen van je sloopauto af

In een paar eenvoudige stappen ben je verlost van de auto die jou niet meer kan vervoeren en die zelfs gevaarlijk kan zijn als jij je rit van a naar b wilt maken. En aan een auto die jou niet meer kan vervoeren heb je natuurlijk niks. Als eerste moet je op zoek gaan naar een goede sloperij die je kunt vertrouwen. Je kunt via internet een sloperij zoeken of rond vragen in de buurt of men een goede sloperij kent. Via het internet vind je in no-time een sloperij in de buurt. Of een sloperij die landelijk werkt.
Het is verstandig om een aantal sloperijen af te gaan en te kijken wat voor geldprijs zij bieden voor je auto. Vaak kun je bij de ene meer geld krijgen voor je sloopauto dan bij een ander. Zo haal je nog de allerlaatste centjes uit je auto. Voordat je geld ontvangt voor je auto moet je auto eerst op waarde worden geschat. Het waarderen van een auto moet wel door een professional gedaan worden. Iemand die de auto op waarde schat bepaalt uiteindelijk de waarde van de auto en dat moet niet gebeuren door een amateur die jou auto erg laag inschat.

Zodra je een goede sloperij gevonden hebt moet je het kenteken van je auto doorgeven. Met het kenteken van je auto kan een vrijwaringbewijs gemaakt worden. Dit is essentieel en mag nooit worden vergeten, want zolang je dit niet doet betaal je nog gewoon wegenbelasting en krijg je eventuele boetes van de politie door de brievenbus.

Comments are closed.