Hulp van een Informal investor

Wanneer uw bedrijf in een financiële crisis verkeerd of wanneer u denkt over uitbouw, groei en rendementsverbetering, dan kunt u daar goede hulp bij gebruiken. Bij Joost Melis bent u dan aan het juiste adres. Joost Melis heeft al veel noodlijdende bedrijven bijgestaan als trouble shooter. Joost Melis biedt operationele inzet en nieuwe strategische perspectieven tot groei.

Informal investor

Als informal investor runt Joost Melis een onafhankelijke investerings- en bedrijfsfinancieringsmaatschappij. Hij richt zich daarbij op deelnemingen en participaties in kleine en middelgrote Nederlandse en Belgische bedrijven die actief zijn in de handel, transport, ICT, productie of dienstverlening. Hij is er van overtuigd dat er binnen veel bedrijven goede kansen liggen voor uitbouw, groei en rendementverbetering, als er tenminste de financiële middelen voor beschikbaar kunnen worden gesteld. Joost Melis stelt financiële middelen beschikbaar en stelt persoonlijke expertise en inzet ter beschikking.

Contact met Joost Melis

Voor Joost Melis hebben bedrijven die in hun voorbestaan worden bedreigd nog steeds de voorkeur. Daar ligt immers Joost Melis zijn expertise en focus. Wilt u weten wat Joost Melis voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Joost Melis via het contactformulier op de site en hij neemt zo snel mogelijk contact op met u. Joost Melis helpt u graag verder.

Comments are closed.