Hovenier in Neede en omgeving

Als het weer begint op te hovenier Neede en omgeving warmen en gazons worden zichtbaar na een lange winter , is het Better Business Bureau waarschuwt huiseigenaren om hun huiswerk te doen voordat het inhuren van hun volgende tuinarchitect .

tuinarchitect oplichting
De BBB waarschuwt huiseigenaren potentiële hovenier Neede tuinarchitect oplichting dit voorjaar .
Landscaping is niet altijd een kruiwagen van rozen , zegt de BBB . Ze ontving 197 klachten over tuinarchitect oplichting en slechte service van verbonden ondernemingen in het laatste jaar . Dat staat bovenaan de BBBs klacht lijst , wordt gevraagd een advies van BBB dat huiseigenaren moeten zich bewust zijn van wat ze krijgen in met een tuinarchitect , zodat ze tuinarchitect oplichting kunnen voorkomen .

” Het maken van wijzigingen in uw huis of woning hovenier Neede betekent investeren uw tijd en hard verdiende geld , ” zei Sandra Cozier – McKee , voorzitter en CEO van de Southern Alberta en East Kootenay BBB . ” De tijd nemen om te zoeken naar legitieme , betrouwbare bedrijven op voorhand zal maken voor een waarde – terwijl de investeringen . ”
En , voor het grootste deel , mensen zijn . Consumenten die meer dan 100.000 vragen over hoveniers en aanverwante bedrijven in de afgelopen 12 maanden , meldt het Better Business Bureau .
De BBB beveelt de volgende bij het kiezen van een hovenier Neede tuinarchitect :

Kijk goed rond . Zoek projecten die u graag in uw buurt en zien wie het werk deden . Vraag het aan de klanten over hun hovenier Neede ervaringen en de algemene tevredenheid met de tuinarchitect en eindresultaten .
Hebben een duidelijke , realistische visie van het hovenier Neede project. Bepaal het soort werk dat moet doen . Wil je ontwerp , gazon zorg of de bouw van een keermuur , schutting of tuin bed nodig?
Get it schriftelijk. Krijgen schriftelijk schattingen van drie verschillende tuinarchitecten en zorg ervoor dat elk wordt met dezelfde parameters . Laat hovenier Neede ze komen en zien uw woning voor een unieke functies of uitdagingen . Schattingen moet ook factuurgegevens en betalingsvoorwaarden . Als een tuinarchitect is niet bereid om u met deze informatie, kan het een rode vlag hovenier Neede.

Comments are closed.