Houten vloeren Wolwega

Dutzfloors is de specialist in houten vloeren in Friesland en kan uw woning of pand in Wolvega voorzien van een unieke vloer. DutzFloors produceert al jaren duurzame houten vloeren volledig naar wens van de klant. ‘Jouw wens is onder opdracht’ is het motto van dit ambitieuze bedrijf.

Vloeren op maat voor uw woning of pand in Wolvega

DutzFloors nabij Wolvega biedt een breed assortiment aan houten vloeren. Deze kunt u op uw gemak bekijken en bestellen op de website, of loop eens binnen bij de showroom in Heerenveen, enkele minuten van Wolvega.

Als u binnen de collectie niet de juiste vloer kunt vinden, kunt u deze voor een scherpe prijs op maat laten maken. Dutzfloors produceert zijn vloeren zelf en kan deze volledig aanpassen op uw wensen. Zo kunt u kiezen kleuren, diktes, breedtes en behandelingen. Dutzfloors is gespecialiseerd in het bewerken van vloeren en kan een vloer bewerken tot bijvoorbeeld een zogenaamde kasteelvloer, verouderde vloer, rustiek houten vloer, gerookte houten vloer en geborstelde vloer. Uiteraard kan de vloerspecialist u helpen met het maken van de juiste vloerkeuze.

DutzFloors nabij Wolvega voor duurzame vloeren

De vloeren worden geproduceerd in de werkplek/showroom in Heerenveen, nabij Wolvega. Dit gaat volledig in eigen beheer, van de inkoop van hout tot de laatste afwerking met olie of lak voor een duurzaam resultaat.

Voordeel is dat Dutzfloors maatwerk kan leveren en de kwaliteit het hele productieproces kan waarborgen. Kwaliteit staat voorop en een Dutzfloors vloer is dan ook een investering voor het leven. Tevens krijgt u 15 jaar garantie op de toplaag.

Comments are closed.