Houten gevelbekleding aan uw huis

Houten gevelbekleding geeft voorzijde van uw huis een luxe uiterlijk en bevordert ook de verkoopprijs enorm. De meest voorkomende categorie gevelbekleding is gevelbekleding van hout dat gecoat is met Nautex dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen regen wordt opgespoten door middel van competente schildertechnieken voor het aanbrengen van verf op oliebasis. Onze gevelbekleding hout is onderhoudsvriendelijk en wordt vaak al in in ongeveer één dag gerealiseerd.
Een afgerond project van ons is een een nieuwbouw woning in Borculo waarbij onze collega’s de gehele gevel gespoten hebben. Wanneer u uw woning laat coaten door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, is uw gevel onderhoudsvrij.

Wij komen graag bij u op locatie om de stand van zaken op de plek zelf te onderzoeken, zodat wij het aantal uren werk kunnen beoordelen. Na controle kunnen wij een vrijblijvende offerte ontwikkelen. Om u een zonneklaar voorbeeld te geven van de gevelbekleding hout, hebben wij een aantal voorbeelden voor u. Daardoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding. Zo zullen wij het oppervlak nooit schilderen alvorens het is geschuurd is met de bandschuurmachine. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing, daarom leggen wij u graag uit dat wij alleen gebruik maken van duurzame houtsoorten en dat wij graag bijdragen aan een goed milieu.

Comments are closed.