Hottub voor bij uw bedrijf

Voor degenen hottub onder ons die dachten dat thee was het beste wat uit Engeland te importeren , moeten we weer denken. Hot Tub Cinema , een Brits fenomeen dat begon in de zomer van 2012 , is het oversteken van de Atlantische hottub  Oceaan en goed op weg om een New York City in uw buurt ! Hot Tub Cinema is precies wat de naam doet vermoeden is het – een bioscoop ervaring in een warm bad .

Maar het plezier niet ten einde . Gewoon kijken naar hottub een film in een warm bad zou geen roman of plezierig genoeg zijn , en als zodanig , voedsel en drankjes worden geserveerd ” tubside , ” zodat u het meeste uit uw tijd in het water .

Asher Charman , de oprichter van Hot Tub Cinema , verklaarde het ontstaan ​​van zijn bedrijf als iets van een logische ontwikkeling : hij hield van hot tubs , hij hield van films , en dan zet hij ze samen . En wat een betere manier om een ​​film dan in warm water met vrienden en / of vreemdeling te kijken? Zei Charman van de ervaring ,

Onze gasten komen meestal met een gevoel van opwinding en schroom . Het is nogal een gezicht om een ​​dergelijk groot aantal hot tubs op een plek . Het transformeert snel in verbazing en vreugde zodra onze gasten in het bad en genieten van een paar drankjes .
Ja, als we liep in een kamer gevuld met hot tubs , zouden we ook verward . De verwarring zou zeker verminderen na een paar margarita’s , dat hottub wel.

Comments are closed.