HMPA voor al uw keurmerkaanvragen

Tegenwoordig wordt het als producent steeds belangrijker om één of meerdere keurmerken voor uw producten te behalen. Consumenten kijken steeds vaker naar welke keurmerk een product heeft en maken dit onderdeel van hun keuze. Niet alleen zijn er specifieke keurmerken die door de Nederlandse overheid worden uitgegeven die staan voor bijvoorbeeld veiligheid, ook zijn er keurmerken die worden uitgegeven door de branche waarin dit specifieke product valt. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld speelgoed of elektronica. Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan begeleiden in het proces van het aanvragen van een keurmerk? Maak dan kennis met HMPA

Inspectie en advisering

HMPA inspecteert het product waar u een CE keuring voor wil krijgen adviseert u daarna hoe dat het best gedaan kan worden en of, en zo ja, wát er aangepast moet worden om dat keurmerk binnen te halen. Ook stellen zij in dat geval een plan van aanpak op om samen met al uw medewerkers deze keuring te behalen. Eén van de diensten die HMPA u aanbiedt is de risico-analyse, waarin alle risico’s worden benoemd en uitgebreid besproken.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het behalen van een CE-keuring, alle administratieve taken die daarbij komen kijken en hoe HMPA je daarbij kan begeleiden? Ga vandaag nog nog naar de website voor alle mogelijkheden. Hier kun je ook de contactgegevens vinden, zodat je zo snel mogelijk een reactie op je vraag of opmerking kunt krijgen.

Comments are closed.