Hippe tassen van De Kunstboer

De nieuwe tassencollectie van De Kunstboer is binnen!

Deze week werden we verrast met een grote doos vol gave tassen van De Kunstboer. Als altijd was het uitpakken weer een waar feest!

Voor de nieuwe collectie heeft Jim de Boer nieuwe prints en dessins bedacht en daarnaast zijn de reeds bekende Girlsbags en Boybags in een nieuwe uitvoering uitgebracht.

Nieuw zijn de Flowerbags voor meiden. Super hippe tassen met een allover print van bloemen. De tas is er in een groene en een blauwe uitvoering. De hele tas is gelamineerd en gefoamed, waardoor er niet snel beschadigingen op zullen treden en de inhoud wordt ook extra beschermd. Dit maakt de tas uitermate geschikt om er bijvoorbeeld een laptop of een tablet in te vervoeren.

Ook is de verbinding tussen de schouderband en de tas extra verstevigd, waardoor de tas makkelijk als zwaar beladen schooltas gebruikt kan worden. Zo kunnen de meiden lekker hip naar school!

Ook nieuw in het assortiment van De Kunstboer zijn een 3-tal te gekke portemonneetjes.
Ze zijn lekker handig qua afmeting en hebben alledrie een geweldige De Kunstboer print. Super leuk om kado te geven!

En zoals al aangegeven hebben de girlbags en boybags een ware metaformose ondergaan.
Om te beginnen zijn de tassen groter, waardoor ze groot genoeg zijn voor een multomap.
Daarnaast hebben ze een extra super groot vak aan de achterkant. Dit vak is gefoamed en sluit met een rits, waardoor er zonder risico een laptop of tablet in vervoerd kan worden. En ook deze tassen hebben de extra stevige verbinding tussen de schouderband en de tas.

Dus wij van Coole Kinderkleertjes zeggen; elke stoere knul en hippe meid naar school met zo’n gave De Kunstboer tas!

Comments are closed.