Goochelen als een echter goochelaar, jij kan het ook!

Veel kids vinden het erg leuk om te goochelen. Ze zien op een feestje of in het circus in het dorp een goochelaar, en willen dat zelf ook kunnen. Vaak wordt er bijvoorbeeld een wit konijn uit een goochelaars hoed getoverd. Een echte klassieker kun je wel zeggen. In winkels en op het net zijn veel verschillende trucs te koop voor kinderen. Het zijn vaak kleine goocheltrucs die niet veel te lastig zijn om uit te voeren. Je moet natuurlijk als beginnende kindergoochelaar ergens beginnen. De goocheltrucs zijn simpel uit te voeren, en op deze manier maken de kinderen op een makkelijke en leuke manier kennis met de trucs van een goochelaar. De trucs verschillen van standaard kaarttrucs tot het laten wegvagen van bijvoorbeeld een stuk katoen en het hierna weer terug “toveren”.

Weddenschappen als goochelaar

Maar niet enkel kids zijn gek van goocheltrucs. Ook volwassen mensen kunnen er plezier aan beleven. Wat extra geld verdienen als amateur goochelaar is ook prima mogelijk, zeker als je een stukje meer ervaren wordt. Dat kan bijvoorbeeld in een disco. Wanneer je een geschikte goochelaar bent, kun je ook niet al te grote weddenschappen afsluiten of de show stelen. Ook het oppikken van vrouwen wordt een behoorlijk stuk makkelijker als je goed kunt goochelen, je kunt de lady’s namelijk eenvoudig aanspreken voor bepaalde trucs.

Wordt een beroeps!

Natuurlijk zijn er ook beroepsgoochellaars. Deze mensen bedenken soms hun eigen goocheltrucs of kopen die bij iemand . Voor deze personen is goochelen hun werk. Iedereen moet ergens zijn begin maken en deze personen zijn vrijwel altijd ook gestart met een simpele goocheltruc uit de winkel. Als u dus geïnteresseerd bent in het goochelen of in goocheltrucs start dan altijd met de meest eenvoudige goocheltrucs en werk vanuit daar door naar grotere en complexere goocheltrucs. Jij wilt er natuurlijk wel helemaal zeker van zijn dat jij het goochelen helemaal top vind! Meer informatie vind je op de website van http://blown-twisted.nl/.

Comments are closed.