Geen werk meer

Jarenlang ben ik al woonachtig in Friesland, maar echter ben ik een jongen dat uit de Achterhoek komt. Echter ben ik destijds verhuisd vanwege mijn werk, maar dit bedrijf is helaas failliet gegaan. Hedendaags heb ik dan ook geen werk, en heb ik mij ingeschreven bij zowel uitzendbureau Drachten, als uitzendbureau Heerenveen. Dit omdat ik enorm hard op zoek ben naar een nieuwe baan, waardoor ik weer keihard aan het werk kan.

Hedendaags zit ik vaak thuis, en hier erger ik mij enorm aan. Ik ben iemand die altijd graag aan het werk zijn, zodat ik op een manier bezig ben. Ik kan gewoon niet niet bezig zijn, en om deze reden wil ik zo snel mogelijk weer een nieuwe baan. Het was dan ook heel spijtig dat mijn oude bedrijf failliet was gegaan, gezien het feit dat het wel een enorm leuke baan was. De collega’s waren enorm leuk, en bovendien was het werk precies wat ik wilde. Echter heeft de economische crisis het bedrijf geraakt, waardoor het toch failliet gaan.

Via het uitzendbureau hoop ik zo snel mogelijk een leuk bedrijf te vinden waar ik kan werken. Ik hoop dat zij wel het bedrijf kunnen vinden die precies bij mijn profiel past, en die mij weer uit de dagelijkse sleur thuis willen halen!

Comments are closed.