Frankrijk wil 25% elektrische auto’s

De Franse minister van Overheidsinkopen en Transport heeft duidelijk gemaakt dat voortaan 25% van de ingekochte auto’s hybride/elektrisch moeten zijn. De verwachting is dat de overheid ruim 2100 Renault’s en 500 Mia’s gaat inkopen en op de markt gaat zetten om de vermindering van CO2 te verminderen.

De grootste klanten zijn onder anderen het ziekenhuis sector en bedrijven in het algemeen die voorkeur hebben voor hybrides vanwege de gunstige belasting voordelen wat elektrische auto’s met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld de lage bijtelling enzovoort. Het is namelijk niet voor niks dat meeste lease bedrijven focus leggen op hybride/elektrische auto’s tegenwoordig, de vraag naar zuinige auto’s blijft maar stijgen. Mensen zijn tegenwoordig eerder geneigd om hun brandstof auto te verkopen op een auto verkoop site en over te stappen op elektrisch.

Kijk op hybrides verandert

Mensen hadden in het begin een verdraaid beeld van elektrische auto’s, met het idee dat ze traag, lelijk en lomp zijn. “Elektrische auto verkoop” advertenties waren in het begin helemaal niet populair in tegenstrijd tot de verwachting van analisten. Tegenwoordig is het duidelijk dat dit helemaal niet meer het geval is, hybrides weten mensen steeds vaker te overtuigen met hun strakke, moderne look en verbazende prestaties en de bijkomende financiële voordelen zijn natuurlijk altijd mooi meegenomen. De auto’s bestaan inmiddels ook al een tijdje, wat inhoud dat mensen ook niet meer zo huiverig zijn kinderziektes of mankementen, die zijn er inmiddels voor het grootste gedeelte uitgefilterd.

Voordelen van een elektrische auto kopen

Bij traditionele auto’s verliest u ruim 80% brandstof alleen aan warmte terwijl dat bij elektrische auto’s onder de 10% zit. Ook interessant om te weten is dat u de energie van het remmen niet verliest maar in accu’s opslaat voor hergebruik. Mensen klagen nu steeds vaker over de stijgende brandstof prijzen, een gemiddeld gezin is al snel rond de 150 euro per maand kwijt alleen aan brandstof als het niet meer is, u kunt met uw elektrische auto voor enkele euro’s uw accu al opladen waar u vervolgens 350 tot 500km mee kunt rijden. Bovendien betaald de Nederlandse koper van een elektrische auto verder geen BPM en geen wegenbelasting, als u alles bij elkaar optelt komt u al snel op rond de 200 euro besparing per maand. U hoeft ook veel minder vaak naar de garage te gaan omdat de auto’s onderhoudsarm zijn, op de accu na die om de 100 tot 200.000km moet worden vervangen. De overheid doet er alles aan om de auto verkoop te stimuleren op dat gebied, dat houdt in dat u vrij makkelijk een financiering zult krijgen voor het aanschaffen van een elektrische auto op afbetaling, zodat u op uw eigen tempo de auto kunt aflossen en uw oude occasion verkopen.

Eerst uw oude auto verkopen

Durft u de stap nog niet te nemen om over te gaan op elektrisch omdat u bang bent dat u niet van uw oude 2de hands auto af zult komen? Dat is begrijpelijk vanwege de onzekere financiele tijd dat waar Nederland zich in bevindt, daar is gelukkig een simpele oplossing voor. U kunt uw occasion verkopen door deze kosteloos aan te melden op de auto inkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl. U meld zich aan in 3 eenvoudige stappen, zonder inschrijf kosten, en dan kunt u binnen  48 uur een bod verwachten van een erkende occasion inkoop bedrijf bij u in de buurt. Als u het bod accepteert dan krijgt u contant uitbetaald op de dag dat u de sleutels aan de auto inkoper geeft. Op deze manier kunt op korte termijn, op en betrouwbare manier uw 2de hands auto verkopen en overgaan op de elektrische auto van uw dromen.

 

 

 

Comments are closed.