Een website laten ontwikkelen, waar moet ik rekening mee houden?

We kunnen ons eigenlijk geen wereld meer zonder internet voorstellen. Bankzaken, sociale media, het bestellen van verschillende goederen alles kan via het internet. Waarschijnlijk zult u een moeilijke tijd hebben als u een week niet op facebook of e-mail kunt kijken. Zelfs als je op vakantie bent is er vaak internet aanwezig, en veel mensen kunnen het toch niet laten om eventjes de mail te checken.

Zoektocht begint bij Google

Mensen die opzoek zijn naar iets, bijvoorbeeld een product of dienst, beginnen hun zoektocht vaak bij de zoekmachine van Google. Als u een ondernemer bent is het dus zeer interessant om te verschijnen in de top van de zoekmachine wanneer mensen zoeken producten of diensten die u aanbied. Deze marketing tool is super makkelijk en relatief goedkoop. U hoeft namelijk niet actief klanten te gaan benaderen, u wacht tot ze u vinden en contact met u opnemen. Natuurlijk moet dit niet uw enige marketing middel zijn, maar als aanvulling is het zeker een goed idee.

Let op wie uw website gaat maken

Een gelikte en keurige website is natuurlijk heel erg leuk en prettig om te hebben. Maar u moet uzelf afvragen waar u liever geld aan uitgeeft. Een mooie strakke website die niet gevonden wordt en geen nieuwe opdrachten binnensleept? Of een keurige website die bovenaan in Google verschijnt en iedere maand meerdere opdrachten voor u binnenhaalt. Wij zouden het wel weten om eerlijk te zijn! Als u iemand in de arm neemt, vraag dan altijd naar een marketing plan achter de website. Dat is veel belangrijker dan een super strakke site met verschillende toeters en bellen. Bij SmartSales website ontwikkeling kunt u een website laten maken door marketing mensen. Er wordt duidelijk met u besproken wat het doel van de website is. Tevens wordt er rekening gehouden met online marketing en hoe uw website voor u kan gaan werken, en niet andersom!

Comments are closed.