Een reis naar Antarctica

Afgelopen jaar heb ik voor het eerst in mijn leven Antarctica bezocht. Deze reis heb ik kunnen maken dankzij Bark Europa, en is een reis om nooit meer te vergeten. Al vanaf jongs af aan droom ik om een plek als deze te bezoeken, en het is dan ook elke cent waard. Je ziet namelijk pinguïns lopen op het ijs, terwijl je deze alleen maar uit de dierentuinen kent. Je ziet de natuur zoals je hem hoort te zien, en het is een reis waar je geen toeristenwinkels tegenkomt. Het is een unieke reis die maar weinige in hun leven zullen maken.

Reis met een zeilboot

De reis leg je af met een zeilboot. Hierop is een bemanning aanwezig, en jij bent met de andere toeristen de hulpjes die ook zo af en toe moeten helpen tijdens de tocht. De mensen die aanwezig zijn op de boot zijn afkomstig uit allerlei landen, maar de band die je krijgt tijdens zo’n tocht is toch enorm. Al deze toeristen zijn net als jou op zoek en benieuwd naar hoe Antarctica is, en zij genieten samen van jou van de prachtige plaatjes die je tegenkomt tijdens de reis. Je ontdekt hoe de natuur hoort te zijn, en het zou toch zo zonde zijn dat zodra de aarde warmer wordt, deze plek alleen nog bestaat uit oude filmbeelden.

Wil jij meer weten over de sailing to Antarctica en ben jij benieuwd naar de tarieven hiervan? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor meer info!

Comments are closed.