Een opritverklikker draadloos: geschikt voor mijn Opel GSI?

Een opritverklikker draadloos is een draadloos apparaatje dat op de oprit geplaatst kan worden om een naderende auto zoals uw Opel, fietsers en wandelaars te detecteren. Komt er iemand in de buurt van de opritverklikker, dan wordt deze persoon door het apparaat gedetecteerd en wordt er een melding gegeven van de aanwezigheid van de bezoeker. Heeft u een oprit die u niet eenvoudig kunt beveiligen en heeft u regelmatig te maken met onbevoegden op uw erf? Dan kunt u een opritverklikker draadloos aanschaffen om eenvoudig een melding te krijgen als er iemand op uw terrein komt. Bent u benieuwd of een opritverklikker draadloos wellicht iets voor u is? Lees dan in dit artikel in welke drie situaties het aanschaffen van een opritverklikker interessant kan zijn.

 

U woont achteraf en heeft minder sociale controle

Als u in een drukke woonwijk woont, is de sociale controle vaak wat groter dan wanneer u achteraf woont en geen directe buren heeft. Woont u in een rustige omgeving, zoals een boerderij tussen allerlei weilanden in? Dan kunt u een opritverklikker draadloos aanschaffen om het gebrek aan sociale controle te compenseren. Geen buren die u waarschuwen als er iemand op uw terrein komt, maar een belletje dat u waarschuwt voor bezoekers.

 

U heeft slecht zicht op de oprit

Heeft u slecht zicht op de oprit, dan kunt u niet goed zien wanneer er iemand op uw terrein komt. Vindt u het niet prettig om opgeschrikt te worden voor bezoek of heeft u regelmatig te maken met mensen die onbevoegd over uw terrein lopen? Dan kunt u uw oprit eenvoudig in de gaten houden door een opritverklikker draadloos aan te schaffen. Ook als u kinderen heeft en uw kinderen altijd wil beschermen, kunt u een opritverklikker aanschaffen om een beter zich te krijgen op wie uw terrein betreedt.

 

U heeft een bedrijf en wilt een melding als er klanten zijn

Een opritverklikker draadloos is niet alleen geschikt voor opritten van woningen, maar ook zeker voor opritten van bedrijven. Heeft u een bedrijf op een groot (afgelegen) terrein en heeft u geen goed zicht op wie er komt en gaat? Dan kunt u een opritverklikker draadloos aanschaffen om hier een beter beeld van te krijgen.

Comments are closed.