Een multi inzetbare project planner

Een groot project op de agenda staan? Dan kan het een goed idee zijn om een extern iemand hiervoor in te huren. Er zijn diverse professionele project planners die voor diverse bedrijven hebben gewerkt. Door hun brede ervaring pakken ze diverse projecten gemakkelijk op en werken op een planmatige manier aan uw project. Een bedrijf wat een project planner in dienst heeft is ARAM Group.

Planmatig werken met de juiste tools

De project planners van ARAM Group werken met de juiste tools aan uw project. Zo werken ze met professionele software en geven ze trainingen. Zo kan hun kennis en expertise worden overgebracht op uw medewerkers. Een waardevolle aanvulling op uw bedrijf waar u ook na een project nog lang van kan profiteren.

Ook risico managers zijn in te huren

Behalve project planners verhuurt ARAM Group ook risicomanagers. Ook zij zijn breed inzetbaar en hebben ervaring in bijvoorbeeld infrastructurele, planologische, industriële en high tech projecten. De risico analisten zijn bekend met de Riskman methodiek.

Wilt u meer weten?

Bezoek de website van ARAM Group of bel voor meer informatie. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. Bent u enthousiast? Wie weet heeft u straks de kennis van een risicomanager in huis!

Comments are closed.