Een chalet in Courchevel huren?

Is het altijd al uw droom geweest om eens een vakantie helemaal vertroeteld te worden? Wij begrijpen dat als geen ander. Als u het hele jaar hard gewerkt hebt, hebt u dat ook wel eens verdiend! Kijk dan eens naar wat voor prachtige wintersportvakantie en een gecaterd chalet Courchevel u kan bieden.

Huurt u een gecaterd chalet in Courchevel, dan krijgt u er automatisch een aantal mensen aan personeel bij. Vaak krijgt u een butler, die u zal ondersteunen in alle dagelijkse dingen die er zullen moeten gebeuren. Huishoudsters, die iedere dag uw bed opmaken en het chalet helemaal netjes houden. En in een aantal gecaterde chalets in Courchevel krijgt u een chef, die ontbijt, afternoon tea en avondeten voor u op tafel zet. Als dat geen echte luxe is, dan weten wij het ook niet meer.

Op het moment dat u overdag heerlijk gaat skiën, wandelen in de bergen of een vlucht met een heteluchtballon gaat maken, zorgt het personeel ervoor dat u met een gerust hart vanuit uw chalet Courchevel kunt gaan ontdekken. Zij verzorgen namelijk de schoonmaken en alles wat er verder moet gebeuren, zodat u kunt genieten van uw wintersportvakantie.

Over Courchevel
Maar wat is er verder dan allemaal te doen in dit skigebied? Uiteraard krijgt u een hoge kwaliteit aan pistes. Er zijn maar liefst 311 pistes om uit te kiezen, van de makkelijke groene pistes tot de uitdagende zwarte pistes. Ook is er maar liefst 10.000 hectare om off-piste te skiën, uiteraard alleen aan te raden voor de echt heel ervaren skiërs.

Bent u iets minder ervaren en wilt u voor de zekerheid graag nog een lesje volgen? Geen enkel probleem. De regio beschikt over 900 skileraren, dus er zit er altijd wel eentje voor u tussen! De 17 kilometer aan wandelpaden en negen routes voor sneeuwschoenwandelaars maken de regio helemaal af.

Uiteraard is er meer dan alleen skiën in Courchevel 1850 en de omliggende dorpen. Ook zo’n vijftig boetieks van de meest uiteenlopende en luxe merken zorgen ervoor dat u zich prima kunt vermaken met een middagje shoppen. Hoe dan ook, uit de ervaring van de de vele tevreden bezoekers blijkt dat bekeken vanuit een chalet Courchevel een onvergetelijke indruk achterlaat!

Comments are closed.