Een business software voor je MKB bedrijf

Ben je op zoek naar een Business Software voor jou MKB-bedrijf maar weet je eigenlijk niet waar je deze kan kopen? Zoek dan niet verder, je bent namelijk bij Tradium aan het juiste adres! Een geavanceerd ERP systeem voor het midden en klein bedrijf.

ERP Software bij Tradium

De business software van Tradium (die speciaal bedoeld is voor het MKB!), is als het ware een unieke totaaloplossing. Het ERP systeem is combineert de voordelen van Windors, intergratie met Microsoft Office en alle mogelijkheden van documentatie- en relatiebeheer, logistiek en facturatie in één softwareoplossing.

De voordelen van het ERP systeem zijn uiteenlopend. Het systeem staat voor transactie en informatiesysteem en rapportages via SQL en VBA. Je krijgt direct inzicht in financieel cijfers en er zijn uitgebreide functies en managementtools. Het fijne is ook dat het naar wens te realiseren is en als het ware maatwerk is. Naast het ERP software ontwikkeling kan je ook bij ze terecht voor eCrommerce toepassingen, systeem integratie en opleidingen en trainingen.

Wil je meer informatie over het Tradium ERP systeem? Vraag dan bij het bedrijf een brochure aan. Je krijgt hier in 40 pagina’s informatie over de Business Software. Hiernaast kan je ook gewoon vragen stellen of even contact met ze opnemen via de telefoon.

Comments are closed.