Een bijzonder kerstpakket

Ik merkte dat ik de laatste jaren toch steeds vaker teleurgesteld was in de kerstpakketten die ik van mijn baas kreeg. Waar we vroeger nog wel eens een fijn en goed gevuld vleespakket was, waren het de laatste jaren toch vaak tegoed bonnen voor health winkels. Niet dat dat dramatisch is, maar het is zo jammer als je, zoals ik, daar gewoon niet zo bijster veel om geeft of mee hebt. Ik was dus al niet meteen enorm enthousiast toen Kerstmis er weer aan zat te komen.

Toen ik de eerste collega tegen kwam die haar pakket had opgehaald hoorde ik al een vrij opgewekt verhaal, dat de baas dit jaar bij Baartman-Kerstpakketten.nl had besteld, en dat ze nog niet had gekeken, maar al wel erg veel goede verhalen had gehoord van andere mensen over de Kerstpakketten van deze site. Enigzins opgewekt ging ik richting het kantoortje waar de pakketten opgehaald konden worden. Ik was nu wel benieuwd naar wat er dan wel niet allemaal in zou zitten. Maar, had ik mezelf beloofd, ik zou hem pas thuis open maken.

Blij als een klein kind scheurde ik om 5 uur snel naar huis, benieuwd geworden door de opgewekte verhalen die zich inmiddels hadden verzameld over deze, kennelijk beroemde, pakketten. Eenmaal open werd ik zeker niet teleurgesteld. Na me door een reeks slierten heen te hebben gewerkt waar vooral mijn katten erg blij van werden kwam ik van alles tegen. Een zeer origineel, uitgebreid en breed samengesteld pakket. De verhalen hadden dus zeker niet gelogen. Bedankt baas, ik kijk nu al uit naar volgend jaar kerst!

Comments are closed.