E-tender, wat is dat?

Dat het aanbesteden van opdrachten een omvangrijke klus kan zijn dat weten de meeste bedrijven al lang. Eerst moet men van te voren namelijk precies vaststellen wat het eindproduct dient te worden, men dient een planning te maken qua tijd en de richtlijnen en kwaliteitseisen moeten vastliggen. Pas dan kan men een aanbesteding doen zodat verschillende inschrijvers de opdracht wel willen uitvoeren. Gelukkig is daar nu een tool voor ontwikkeld waarbij de opdrachtgever een opdracht kan plaatsen waarbij hij voldoende hulpmiddelen krijgt om de juiste richtlijnen, kwaliteitseisen en de juiste planning te verkrijgen. Met deze tool, e-tender genaamd is het mogelijk om snel een aanbesteding te doen zonder te veel moeite.

Met deze tool is het ook een stuk gemakkelijker voor inschrijvers om een offerte op te sturen voor verschillende opdrachten zodat men gemakkelijk een klus binnen haalt. Met de juiste tools kan men gemakkelijk de kosten bepalen en zo een goede factuur opsturen die goed geprijsd is voor inschrijver en voor werkgever. Met de tool E-tender is het ook mogelijk om het project te volgen met het real time dashboard. In dit dashboard kan de inschrijver aangeven waar het project staat en welke mijlpalen al zijn behaald. De opdrachtgever kan op deze manier zien hoe ver het project is en of het project verdere aansturing nodig heeft. Het in de gaten houden van een aanbesteding was dus nog nooit zo gemakkelijk.

De tool is opgezet door twee mannen die al zeer veel ervaring hebben met aanbestedingen en samen goed hebben gekeken wat een aanbesteding nou echt lastig maken. Hierdoor is de tool uitgebreid tot een hulpmiddel waar beide partijen wat aan hebben. De tool is geschikt voor inschrijvers en opdrachtgevers en is voornamelijk bedoeld om deze twee partijen beter samen te brengen. Een aanbesteding kan zo snel en makkelijk verlopen.

Comments are closed.