Digitale tachograaf geeft inzicht!

Als planner van een transportbedrijf is het belangrijk om inzichten te hebben in waar de chauffeurs zich bevinden en hoeveel tijd ze al gereden hebben. Dit kan je inzichtelijk krijgen door een digitale tachograaf aan te schaffen. Deze geeft weer waar een chauffeur zich precies bevindt en hiervan krijgt u via de software een overzicht op de computer. Een bedrijf wat deze tachograven levert is Global Road Systems.

De mogelijkheden van de digitale tachograaf

Gebeurt het wel eens dat een chauffeur u belt met een vraag, maar u hiervoor eerst duidelijk moet hebben waar de chauffeur zich bevindt? De vraag kan u eenvoudig beantwoorden als de chauffeur beschikt over een digitale tachograaf. Hiermee heeft u inzichtelijk waar de chauffeur is en hoeveel uur deze al achter het stuur zit. Immers moet u natuurlijk wel ervoor zorgen dat de chauffeur ook voldoende rust heeft tussen het rijden door.

Meer weten over de digitale tachograaf?

Bezoek de website van Global Road Systems en lees alles over het systeem wat zij leveren en wat de functionaliteiten zijn. En wie weet is deze vorm ook een manier om bij u in het bedrijf te gaan toepassen, en heeft u zo goed inzichten in de ritten van uw chauffeurs. Voor meer informatie over de digitale tachograaf bezoekt u de website.

Comments are closed.