Denk aan uw auto en portemonnee

Een roetfilter vinden we in elke diesel auto. Deze filter is bedoeld om uitstoot van roet te verminderen. Dit heeft veel voordelen voor het milieu, maar niet voor u. De roetfilter gaat op een gegeven moment verstopt raken. Dit zorgt voor veel onderhoudskosten of het moeten kopen van een nieuwe roetfilter. Het kost u dus veel geld en is niet goed voor uw auto. Wat ook veel geld kost is de brandstofkosten die omhoog gaan door de filter. Het is daarom een zeer goed idee om de roetfilter te laten verwijderen.

Waar roetfilter te laten verwijderen?

Ecu Soft is een bedrijf gespecialiseerd in het verwijderen van een roetfilter. Zij willen u graag helpen met het besparen van kosten. Daarom hebben zij een goedkope manier uitgevonden om de roetfilter uit te schakelen. Door middel van software wordt uw roetfilter leeggemaakt en verwijderd. Dit kost slechts 299 euro. Hierna zult u nooit meer kosten krijgen door uw roetfilter en gaat u besparen op brandstofverbruik. Het is dus slechts eenmalig 299 euro en daarna alleen maar een kwestie van geld besparen.

Interesse

Bent u na het lezen van dit artikelen overgehaald om uw DPF te laten verwijderen bij Ecu Soft? Ga dan snel naar de website voor informatie en het maken van een afspraak.

Comments are closed.