De Panty, een ongelofelijk stukje sexy lingerie

De gewone panty wordt veelal aanzien als een kledingstuk om de benen warm te houden. Maar wat veel vrouwen vergeten is dat het ook een ongelofelijk stukje sexy lingerie kan zijn. Door te kiezen voor de juiste kleur maak je je benen langer. Door te kiezen voor een netstof ga je dan weer eerder de sensuele kant uit. Met andere woorden, een multifunctioneel stukje lingerie waar je alle kanten mee op kan!

 

Kousen en jarretelle sets

In het aanbod van lingerie voor de benen zoals netpanty’s, kousen en jarretelle gordels vindt iedereen zeker zijn gading. Of je nu effen panty’s zoekt voor een meer formele gelegenheid, netpanty’s voor een avondje in de club of kousen voor bij een sexy verpleegster kostuum, bij Tolajo.be vindt je zeker je gading. Ben je niet zo thuis in het mooi combineren van sets, dan kan je kiezen voor een complete set met zowel de jarretelles, string, gordel en soms ook de beha. Bij Tolajo.be vindt je naast beenmode van de betere merken zoals Cottelli lingerie of Leg Avenue ook de basics  vanaf €6.95.

 

Tolajo.be

Inspiratieloos? Ze laten je niet aan je lot over, zo vind je tussen de meer dan 300 productbeoordelingen u feedback van die kous die je wenst, ongecensureerd en open. Of abonneer je ook op hun Facebook of Twitter account en blijf op de hoogte van nieuwe en interessante artikelen op hun blog. Iedere maand plaatsen ze vele tips en tricks online van wat wel en niet te dragen.

 

Schrijf je snel in op hun nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10%. Zo blijf je voortdurend op de hoogte van de nieuwe artikelen of promoties.

 

Comments are closed.