De mooiste design klokken en spiegels tegen bodemprijzen

Als u van plan bent om uw interieur te gaan vernieuwen dan wilt u natuurlijk dat alle meubels en accessoires mooi bij elkaar aansluiten. Als uw voorkeur uit gaat naar een modern en strak interieur dan bent u helemaal aan het juiste adres bij WilhelminaDesigns.com. Als u een kijkje op de website neemt dan zult u zien dat u hier verschillende meubels, accessoires, spiegels en klokken kunt kopen tegen scherpe prijzen. Wilhelmina Designs is opgericht in 2011 met als missie om mooie en duurzame woonaccessoires aan te bieden via het internet. Onze producten kenmerken zich door een hoogwaardig design met perfecte afwerking. Er worden kwalitatieve materialen gebruikt met warme kleuren.

Een design klok op maat

WilhelminaDesigns.com verkoopt designklokken en spiegels op maat. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen uit welke materiaalsoorten en kleuren de spiegel of klok mag bestaan. Natuurlijk kunt u ook zelf het formaat bepalen waardoor de klok of spiegel een uniek exemplaar en speciaal voor u op maat is gemaakt. Het is leuk als u een modern en strak interieur hebt of wilt creëren maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van de sfeer dat weten wij maar al te best. Daarom hebben wij voor u al enkele mooie wandklokken, tafelklokken en verschillende soorten spiegels voor u geselecteerd. U kunt een product gemakkelijk en snel via de webwinkel bestellen en hoeft bij ons géén verzendkosten te betalen. Als u onverhoopt toch niet tevreden bent over het geleverde product dan kunt u het product binnen 14 dagen retourneren. Betalen kan gemakkelijk en veilig middels een online iDeal betaling of overschrijving.

Naast design klokken en (wand) spiegels kunt u op WilhelminaDesigns.com ook terecht voor vazen, verlichting en andere accessoires. Wij verkopen onder andere producten van de merken Nomon, HMD, Deknudt, Wonderable en Contardi. Neem snel een kijkje op de website om het complete assortiment te bekijken!

Designklok

Design klokken van Wilhelmina Designs

Comments are closed.