De kilometerregistratie verbeteren

Wilt u als bedrijf meer inzicht in de kilometerregistratie, inzicht in reistijden en werktijden bij een klant van uw werknemers? Dan is het voertuigvolg- en ritregistratiesyteem van TraQz de oplossing voor u. TraQz biedt u de oplossing om de kilometerregistratie te verbeteren.

De kilometerregistratie verbeteren

U heeft als bedrijf een aantal werknemers in dienst met een auto van de zaak, om het werk goed uit te kunnen voeren. Zo zijn uw werknemers vrijwel altijd bereikbaar en kunnen snel op plaatsen zijn. Dat is voor u als bedrijf natuurlijk fijn, maar zij moeten dan wel netjes de kilometerregistratie bijhouden. Dit schiet er vaak bij in en er wordt af en toe zelfs mee gesjoemeld. Om de kilometerregistratie te verbeteren biedt TraQz de oplossing. Zo heeft u inzicht in de registratie, maar ook in de reistijden en werktijden van uw werknemers. Het voertuigvolg- en ritregistratiesysteem is de ideale oplossing en kent veel voordelen.

De voordelen van het systeem

Het systeem kent veel voordelen. Zo kunt u voertuigen volgen via een overzichtelijke kaart op uw scherm met een interval van 30 seconden. Ook kunt u de gereden routes en snelheden terug zien. Daarnaast zijn er geen discussies meer mogelijk over gefactureerde uren en is er sluitende rittenadministratie voor de belastingdienst tot zeven jaar terug. Bent u benieuwd naar het systeem? Klik dan hier.

Comments are closed.