De autosloperij de laatste rustplaats van een auto

Bij een sloperij worden de auto’s nadat ze niet meer in staat worden gesteld om veilig aan het verkeer deel te nemen vakkundig en bekwaam uit elkaar gesloopt. Als je de auto rijp voor de sloop acht is de kans groot dat je er niet meer mee over de wegen kan. Daarom is de eerste dienst die een sloperij je levert het ophalen van de auto. Als de auto motorisch nog in orde is kun je zelfs nog wat geld voor de auto vangen. Dit omdat de sloperij de bruikbare onderdelen van de auto houdt en weer te koop aanbiedt.

De garage waar je de auto kunt laten repareren
Als jouw auto na het ongeluk schade bevat die nog op een redelijke manier te vervangen is dan is de auto nog te repareren. Als je jouw auto schadevrij wilt maken kan de garage dit voor je oplossen. De monteurs die hier aan het werk zijn hebben een ruime kennis over de auto en kunnen daardoor je met elk probleem van dienst zijn.

Manieren om de auto kwijt te raken
Je kunt de auto op vele manieren kwijtraken. Zoals al eerder gezegd dus via de autosloperij, maar je zou ook kunnen proberen om via social media een koper voor jouw beschadigde auto te vinden.  Ook op diverse internetsites kun je terecht om van jouw sloopauto af te komen. Dit omdat er veel hobby automonteurs zijn die auto’s willen opknappen voor hun plezier. 

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Comments are closed.