Cosmetisch liften

Je kunt echt van alles laten liften, cosmetisch gezien. Zo kun je je kaak- en halslijn laten liften of je wangen, wenkbrouwen of lipcontouren. Je kunt dit doen met draadjes, liquid facelift of een echte facelift. Dit laatste is natuurlijk best wel ingrijpend en gebeurt bij een cosmetisch chirurg.

Met het ouder worden verliezen we ons mooie gladde strakke huidje. Dit komt door het verlies aan het eiwit elastine en slijtage van het eiwit collageen in de huid. Door regelmatig dezelfde bewegingen te maken met de gezichtspieren slijt het eiwit collageen en dat laat sporen na op het gezicht. Zo zie je vaak een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen ontstaan nu verloop van tijd.

Een fronsrimpel verwijderen kun je doen bij Botox Rotterdam. Zij hanteren daar verschillende methodes voor. Zo kun je de rimpel laten opvullen met hyaluronzuur. Doordat dit stofje water aantrekt zodra het in het lichaam is ingespoten zal het mooi de rimpel opvullen. Ook kun je de spieren die de fronsrimpel in het gezicht trekken enigszins verlammen door injectie van botox. Hierdoor zullen de spieren die de fronsrimpel veroorzaken uitgeschakeld zijn en wordt de fronsrimpel minder diep.

Over het algemeen zullen mensen horizontale rimpels zoals lachrimpels minder erg vinden dan verticale. Door verticale rimpels zie je er streng of verdrietig uit. Verticale rimpels zullen dus vaker de aanleiding vormen voor een bezoekje aan de botox kliniek. Gelukkig schieten de botox klinieken als paddenstoelen uit de grond zodat er ook wat te kiezen valt. En het is belangrijk om goed te kiezen. Zorg ervoor dat je een botox kliniek kiest die werkt met de allerlaatste technieken en volgens de laatste inzichten.

Houdt er ook rekening mee dat als je eenmaal begint met botox of andere injectables dat je de behandeling regelmatig zal moeten herhalen. Je lichaam breekt de lichaamsvreemde stoffen af zodat het na een maandje of vier verdwenen is.

Comments are closed.