camper huren Soest

4-persoons camper huren Soest

In de omgeving van Soest kunt u campers huren. Bij Ventura bijvoorbeeld. Ventura heeft o.a. een luxe 4-persoons camper te huur. Over alle mogelijkheden die op deze luxe camper zitten gaan we het in dit artikel hebben.

Van alle gemakken voorzien, ook voorin

Deze 4 persoonscamper heeft een grote panorama voorruit. Zo houdt u altijd goed overzicht over de weg vanuit uw zitpositie. De stoelen voorin zijn draaibare pilotenstoelen zodat u uw zithoek eenvoudig kunt uitbreiden. De cabine is dus verbonden met de rest van de camper zodat de grens tussen rijden en wonen steeds kleiner wordt.
De camper heeft boven de cabine een hefbed voor 2 personen terwijl er achterin een vast bed is met lage instap. De keuken is inclusief inventaris zo hoeft u dat zelf niet meer te kopen voor u op vakantie gaat. Achterin de camper vindt u een gecombineerde douche en toilet. De camper heeft een schoonwatertank met warmwatervoorziening zodat u ook op plaatsen zonder wateraansluiting water kunt gebruiken.

Een camper huren in de omgeving van soest

Deze luxe 4 persoons camper heeft verder een grote 150 liter koelkast, een 26 liter vriezer en een oven met grillfunctie. Verder is de camper voorzien van verwarming zodat u ook in de winter met de camper op pad kunt, een zonneluifel voor in de zomer, een fietsendrager voor 4 fietsen en een 12v accu voor het woongedeelte. Om het rijden makkelijk te maken is de camper voorzien van cruisecontrol en een achteruitrijcamera. Verder zit er een cabineairco op de camper zodat u voorin ook in de zomer koel zit.
Wilt u deze camper huren in de omgeving van Soest? Dat kan, ga eens naar de website van camper verhuur ventura of kom de campers eens bekijken.

Comments are closed.