Butter – Legaal Alternatief Popcorn Time?

Iedereen heeft het al wel gezien, Popcorn Time is offline gehaald doordat er films op gestreamd werden met copyright wat zwaar illegaal is.

Butter Project

Maar, er is nu een legaal alternatief hiervoor genaamd butter waar je gratis films en series op kunt streamen. Butter Project is wel legaal omdat er alleen films en series op worden aangeboden zonder kopieer-rechten. Het maakt nog steeds wel gebruik van her torrent-protocol maar er wordt gezegd dat het niet heel strafbaar is.
Het enige nadeel van alleen content zonder copyright is dat het aanbod natuurlijk lager is. Nieuwe films die worden uitgebracht hebben wel copyright er op en dus zul je die niet gauw terug vinden in Butter.

Gratis Alternatieven?

Er zijn helaas niet nog meer gratis alternatieven voor Popcorn Time, wel betaalde alternatieven zoals Netflix of Videoland. Dit zijn betaalde services die wel films en series met copyright mogen uitzenden. U kunt in ieder geval op Netflix een gratis eerste maand aanvragen, maar Butter Project zal altijd gratis blijven en ook altijd online blijven.

Compatibiliteit?

Butter is compatibel met de meeste up-to-date besturingssystemen: Windows, Android, iOS, Mac en Linux. De software is geoptimaliseerd voor Windows en wij raden aan om het ook op dit besturingssysteem te gebruiken. Butter heeft geen echte eigenaar, het is net als Popcorn Time gemaakt door allerlei vrijwillige programmeurs over de hele wereld die het gratis kijken van films na het overlijden van Popcorn Time wilt behouden.

Comments are closed.