Buitenspa, wellness in huis

In de hedendaagse samenleving nemen stress, werkdruk en sociale druk helaas een rol in. Deadlines, afspraken en sociale contacten zijn zaken waar men gehoor aan moet geven. Een moment van rust en ontspanning moet men dan ook bewust(er) in gaan plannen. Echter is ook hier vaak geen tijd voor.

Door alle druk vergeten we onszelf soms dus totaal. Zoals gezegd is er vaak ook geen tijd om weg te gaan om even te ontspannen. Toch kan de zoektocht naar ontspanning ook dichterbij huis gevonden worden. Het is zelfs mogelijk thuis te genieten van pure wellness. Een product dat dit mogelijk maakt is bijvoorbeeld een buitenspa, ook wel bekend als een buiten bubbelbad of Jacuzzi.

Een buitenspa is, zoals de bron van Wikipedia vermeld: Een verwarmd bad waar bellen in worden gevormd, door middel van lucht. Er wordt gebruikgemaakt van waterstralen en luchtbellen om een ontspannend effect te creëren. Een buitenspa is zoals de naam al aangeeft bedoeld voor buiten gebruik. U kunt het spa bad bijvoorbeeld in de tuin of op een buitenterras of veranda plaatsen. Hier kunt het hele jaar door van het bad genieten omdat er een vaste watertemperatuur in te stellen is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een zwembad in de tuin.

Een buitenspa heeft daarnaast ook tal van voordelen op de gezondheid. Denk aan een verbeterde bloedsomloop en vermindering van pijn in spieren en gewrichten. Voor jong maar zeker ook voor oud biedt een spa bubbelbad dus veel plezier en welzijn!

Comments are closed.