Bozige uitstraling

Krijg je wel eens opmerkingen van mensen, die vinden dat je boos kijkt. Dan kan wel eens veroorzaakt worden doordat de lijnen vanaf je mondhoeken richting je kaak wel erg veel aandacht vragen. Dit zijn de zogenaamde marionetlijnen.

Met het ouder worden, heb je dat nu eenmaal. De huid wordt slapper en minder elastisch. Je kunt er maar weinig tegen doen behalve misschien een paar kleine dingetjes. Je kunt bijvoorbeeld ervoor zorgen dat je je huid minder blootstelt aan UV. Gebruikt daarom een goede zonnebrandcrème. Ook een levensstijl van roken, drinken en stress helpt niet echt mee aan een mooie huid. En wij dames hebben nog een probleempje op een zekere leeftijd. Wij krijgen wat last van hormonale veranderingen. Dit is ook zeker niet gunstig voor een mooi glad jeugdig uiterlijk.

Gelukkig kun je er wel wat aan laten doen bij een van de vele botox klinieken in ons land. Je moet er wel tegen een injectiespuit kunnen. En je moet ook niet flauw zijn met kleine pijntjes. Want het doet wel eventjes pijn. Maar dat zul je er voor over moeten hebben zodat je niet meer die bozige uitstraling hebt.

Je kunt van alles laten gladstrijken in deze klinieken. Zo kun je bijvoorbeeld wat laten doen aan je fronsrimpels, kraaienpootjes en je kunt ook een behandeling hals en decolleté of een behandeling marionetlijnen nemen om weer zo strak te worden als toen je nog twintig was.

Vele celebrities zijn je al voor gegaan. Sommigen zijn er heel open over en anderen ontkennen keihard. Ik vind persoonlijk dat je er niet zo moeilijk over moet doen. Het is er nu eenmaal een feit dat we allemaal ouder worden en het is toch juist mooi dat je er iets aan kan laten doen. Vraag gewoon een behandeling bij een botox kliniek voor je verjaardag.

Comments are closed.