Borsten vergroot, ik heb meer zelfvertrouwen!

In tijdschriften las ik dat veel vrouwen erover nadenken om hun borsten te laten vergroten, maar bang zijn voor de operatie. Veel van deze vrouwen willen hun borsten laten vergroten nadat hun kinderen zijn opgegroeid en door deze ‘nieuwe borsten’ hoopt de vrouw zich weer écht vrouw en sexy te kunnen voelen. Ik spreek uit eigen ervaring, ik was ook zo’n vrouw. Ook ik heb lang nagedacht of ik echt een vergroting wilde of dat een goede bh voldoende zou zijn. Dat was het niet, ik wilde mij ook naakt sexy voelen en dat ging niet met mijn hangborsten. Ook wordt er door vrouwen teveel nagedacht over eventuele risico’s, maar ik zeg altijd dat risico’s er altijd en overal zijn! Probeer jij maar eens ’s winters veilig op straat te kunnen lopen zonder onderuit te gaan, dat is ook moeilijk.  Ja, er zijn risico’s aan een borstvergroting verbonden, maar laat dat je niet tegenhouden om je weer goed over jezelf te voelen.

Borstvergroting bij de Dijkhof Clinic

Ik heb mijn borsten laten vergroten bij de Dijkhof Clinic. Een fijne kliniek met betrokken mensen die mij vooraf enorm geruststelden en bij wie ik al mijn vragen kwijt kon. Wil jij ook een borstvergroting ondergaan bij Dijkhof Clinic? Bekijk vandaag de website nog voor contactmogelijkheden.

Comments are closed.