Blij met mentaliteit Poolse werknemers

Bent u al lang opzoek naar personeel met veel ervaring? Het type personeel dat precies werkt volgens u  maatstaven? Dan hebt u bij deze het juiste bedrijf gevonden. Dit is een pools uitzendbureau, dat gevestigd is in Nieuwegein.

Waarom zou u moeten kiezen voor dit bedrijf? Ik geef hier een paar redenen voor. Ten eerste is de Poolse werkmentaliteit totaal anders dan de mentaliteit van een Nederlandse werknemer. Ten tweede begrijpen Poolse uitzendkrachten in no-time wat hun te doen staat en wat er van ze verwacht wordt. Ten derde hebben ze een erg laag ziekteverzuim. Dus kortom, u krijgt betere resultaten, hebt betere werknemers met veel ervaring en zal bijna nooit afzeggingen krijgen van werknemers die ziek zijn. Er zullen geen problemen ontstaan, zoals een taaldrempel, omdat de meeste poolse werknemers gewoon Engels en Duits kunnen.

Eigen ervaring

Ik heb afgelopen jaar een nieuw bedrijf opgestart en ik ben begonnen met het inzetten van Poolse werknemers. Dit is mij erg goed bevallen. Ik hoefde nauwelijks wat uit te leggen wat ze te wachten stond. Ze pakte alles meteen heel snel op en hoefde ze bijna niks bij te brengen. Dit is absoluut een verbetering voor de toekomst. Deze werknemers zijn erg goed in wat ze doen en dit is voor iedereen een absolute aanrader.  Bekijk voor meer informatie de website en bel voor eventuele interesse.

Comments are closed.