Betalen voor dienst of product

Heeft één van uw debiteuren nog niet betaald en wilt u graag uw betaling zo spoedig mogelijk ontvangen, omdat het hier om een groot bedrag gaat? Heeft u uw debiteur al meerdere malen verzocht om het te betalen bedrag over te maken, maar reageert deze gewoon niet op uw brieven of mailingen? Dan is het zaak om zo spoedig mogelijk Incassobureau Weesp in te schakelen die ervoor kan zorgen dat de debiteur wordt overgehaald om te betalen. Vaak is het inschakelen van een incassobureau de angst van een debiteur en zal dit ertoe leiden dat uw debiteur overgehaald wordt om toch het verschuldigde bedrag te betalen aan u als bedrijf.

No Cure, No Pay

Bij No Cure, No Pay is er sprake van een verplichting om de dienst tot een goed einde te brengen. Dit houdt bij het incassobureau in dat er moet worden betaald nadat er een dienst of product geleverd is. Gebeurd dit niet, dan kunt u direct het incassoteam inschakelen die ervoor zal zorgen dat met hun kennis en macht het geld toch naar u toe komt.

Meer informatie

Wilt u meer weten wat incassobureau No Cure No Pay voor u kan betekenen? Surf dan naar hun website om direct contact op te nemen en alles te lezen over de mogelijkheden!

Comments are closed.