Auto huren op Curacao

Vorig jaar ben ik met een goede vriendin op vakantie geweest. Na lang overleg besloten we om voor Curacao te kiezen. Een hele goede keuze, zo bleek. We hebben daar 2 weken mogen genieten van zon, zee en strand. We waren dan ook al snel heerlijk bruin. Maar we wilden toch wel wat meer van het eiland zien, dus we zijn gaan zoeken naar auto verhuur Curacao. Al snel kwamen we uit bij een bedrijf dat allerlei verschillende soorten auto’s verhuurde. We konden dus kiezen. Na wat rondzoeken zagen we al snel de perfecte auto voor ons. Een kleine, roze jeep. Je weet wel, zo 1 die barbie vroeger ook had. Al snel gebeld en een afspraak gemaakt. Het verliep allemaal supersnel en de volgende ochtend stonden we daar. Het ging nu toch echt gebeuren. We gingen een jeep huren op Curacao!

Die avond kwamen we total loss terug in ons hotel, we hebben op 1 dag ruim 500 km gereden en alles gehaald wat eruit te halen viel. We hebben veel bezienswardigheden bezocht, maar zijn ook lekker wezen eten en drinken bij plaatselijke restaurantjes. Iedereen is even vriendelijk, en je kunt merken dat ze graag touristen ontvangen.
Ook hebben we daar een aantal jongens leren kennen, en we hadden beloofd om ’s avonds met ze uit te gaan in de stad waar we verbleven. Totaal kapot van de dag besloten we maar even een dutje te doen op bed. We hadden allebei een wekker gezet, maar je raad het misschien al. Tegen de tijd dat we onze ogen weer open deden was het buiten al licht. Geen van de wekkers gehoord en gewoon het klokje rond geslapen. Ik schaamde me wel enorm, maar gelukkig konden ze er wel om lachen. Ze hebben ons nog een aantal leuke plekjes op het eiland laten zien. En al snel zat onze vakantie er weer op. Zeker voor herhaling vatbaar, en een aanrader voor iedereen.

Comments are closed.