Afvallen is eigenlijk heel eenvoudig

De kern van afvallen is heel eenvoudig – wanneer je goed eet en goed beweegt, verdwijnen de kilo’s vanzelf. Toch zijn er maar weinig mensen die erin slagen om echt duurzaam gewicht kwijt te raken. Het belangrijkste probleem: de regimes waar je jezelf aan zet, zijn heel onrealistisch. Het gevolg is dat je je dieet of sportplan nooit lang volhoudt, omdat het helemaal niet aansluit bij wat je eigenlijk wilt. Gelukkig pakt de site gezondfitnessen.nl het anders aan. Je krijgt hier een strategie aangeboden waar je zelf een plan omheen kunt vormen – en zo heb je veel meer vrijheid om te kiezen wat je zelf wilt! Er zijn drie mogelijkheden.

Afvallen zonder te sporten

Onder deze tab staan een aantal geweldige adviezen en overzichten voor mensen die wel gewicht kwijt willen raken, maar geen zin of tijd hebben om intensief te gaan bewegen. Naast theoretische achtergronden vind je er ook een aantal voorschriften om te volgen – niet alleen puur over eten, maar ook over je verdere leefstijl. Drink je wel genoeg, en hoe zit het met je slaapritme? Ten slotte krijg je advies om alle tips en trucs toe te passen in je dagelijks leven, zonder dat je meteen aan een veel te streng regime moet beginnen. Het is dus mogelijk om af te vallen zonder te sporten. Lees er alles over op onze website.

Afvallen met sporten

Natuurlijk kan het ook goed zijn dat je sneller resultaat wilt zien en intensief aan het sporten wilt slaan. Ook daarvoor heeft gezondfitnessen.nl gelukkig de nodige adviezen. Opnieuw krijg je eerst een aantal achtergrondfeiten over de dagelijkse energiebehoefte en hoe je die kunt berekenen. Vervolgens komt er uitgebreidere informatie over het nut van sporten en de typen sport die nuttiger of minder nuttig zijn om mee af te vallen. Ook het opbouwen van spierweefsel komt uitgebreid aan bod; je leert onder andere wanneer je hoeveel eiwitten en koolhydraten binnen moet krijgen. Afsluitend krijg je nog tips voor je sportschema in de praktijk.

Fitness en gespierd worden

Dan is er natuurlijk nog een derde optie: je wilt niet alleen slanker en gezonder worden, maar je wilt ook spierweefsel opbouwen. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je vaak een aantal serieuze veranderingen doorvoeren in je manier van leven: niet alleen je bewegingspatroon, maar ook je eetpatroon moet op de schop. Gelukkig helpt gezondfitnessen.nl je daarbij. In een eenvoudig stappenplan wordt je geholpen om te bepalen wat er moet gebeuren: hoe ziet je nieuwe dieet eruit, wanneer ga je hoeveel sporten? Om je alvast concreet op weg te helpen, is er ook een lijst van goede oefeningen. Zo heb je geen enkele reden meer om dat sporten uit te stellen!

Comments are closed.