Afkicken bij Miroya, dat kan!

Een verslaving is iets wat zonder dat je het zelf misschien door hebt je leven over neemt. Als je continu denkt aan een bepaald middel of stimulans, je er niet mee kan stoppen en het je leven begint de beheersen, dan zou het kunnen zijn dat je verslaafd bent geworden. Een lastige situatie waar moed voor nodig is om eraan toe te geven dat je verslaafd bent, nog moeilijker? Afkicken! Maar Stiching Miroya helpt!

 

Veranderende hersenstructuren zorgen voor een verslaving

Verslaving kan geestelijk zijn maar ook lichamelijk. Bijvoorbeeld doordat de neuronen in je hersenen andere wegen afleggen bij het ontwikkelen van een verslaving. Het is dus niet gek dat je er zonder hulp niet zomaar van afkomt. Gelukkig begrijpt stichting Miroya wat je doormaakt en zij helpen je graag bij het afkicken. Hiervoor wordt een zorgvuldig proces opgezet wat je volledig door het afkicken heen helpt. Natuurlijk moet je het zelf doen, maar een steuntje in de rug dat is fijn.

Hulp bij verslaving is onderweg

Er zijn geen excuses om niet nu meteen te beginnen met afkicken, de basisverzekering vergoed het afkicken van verslaving. Stiching Miroya is 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar om je te steunen. Voor meer informatie ga je naar de website.

Comments are closed.