Aan het werk dankzij Brooklyn Legal

Niet alle HBO’ers en WO’ers hebben na het behalen van hun diploma direct een passende baan gevonden. Veel advocatenkantoren vinden het niet prettig om een starter in die arbeidsmarkt binnen te halen, omdat er sprake van minder praktijkervaring is. Dat deze starters goedkopere krachten zijn, wordt dan nog wel eens opzij geschoven. Brooklyn Legal biedt net-afgestudeerden een overzicht met vacatures die voor hen relevant kunnen zijn. 

Net afgestudeerd en 20 jaar relevante ervaring

Als net-afgestudeerde starter op de arbeidsmarkt kan het even duren voor je  een passende baan hebt gevonden. Zo moet er maar net een vacature in jouw regio zijn bij een onderneming van jouw keuze. Daarnaast zijn er ook kantoren die wel erg vreemde eisen aan een sollicitant stellen, zij willen het liefst een starter met ruim 20 jaar relevante ervaring binnenhalen. Dit is onmogelijk, maar het lijkt erop als hier wel naar gezocht wordt.

Online solliciteren

Ben jij een pas afgestudeerd jurist of juridisch medewerker en ben jij op zoek naar een passende baan waarin je al jouw kwaliteiten kunt benutten? Bekijk vandaag nog de juridische vacatures op de website van Brooklyn Legal. Hier zie je ook alle mogelijkheden om contact op te nemen voor al je vragen en opmerkingen. Geen vragen? Kies er dan voor om online te solliciteren!

Comments are closed.